Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kawasaki a lansat Mule 700 PRO MX, un side-by-side pentru muncă și distracție
10 Iul

Kawasaki a lansat Mule 700 PRO MX, un side-by-side pentru muncă și distracție

Publicat de: Motoboom

Kawasaki mărește familia vehiculelor side-by-side de capacitate cilindrică medie cu un nou model. Este vorba de Mule 700 PRO MX 2019, care poate fi utilizat atât pentru distracție, cât și pentru treburi serioase. Clasa Mule de la Kawasaki e recunoscută pentru abilitățile multiple, pentru un stil al designului simplu și eficient și fiabilitatea ridicată.


Noua apariție în seria PRO se adresează – așa cum îi spune numele – profesioniștilor ce vor și puțină distracție după ce se termină munca. Mule 700 PRO MX are dimensiunile, masa și motorul pentru a face față ambelor cerințe. Motorul de 695cmc cu un singur cilindru e lipsit de vibrații și are suficient cuplu pentru a-și pune în evidență latura jucăușă, frâna de motor este foarte eficientă în cazul pantelor, direcția e ajutată de sistemul Kawasaki Electronic Power Steering (EPS).


În timpul proiectării s-au avut în vedere atât performanțele, cât și rezistența în timp. Galeriile de admisie și filtrul de aer sunt amplasate cât mai sus, chiar spatele bordului, într-un labirint care face ca praful, noroiul sau apa sau ajungă cu greu la motor. De asemenea, unitatea electronică a motorului (ECU) a situată cât mai sus și capsulată într-un mediu ermetic la care nu poate ajunge apa.


Ținând cont de temperatura lichidului de răcire, presiunea și temperatura aerului din admisie, poziția accelerației, viteza vehiculului și unghiul arborelui cotit, sistemul de injecție calculează automat cantitatea de combustibil ce o livrează motorului. Astfel, sunt optimizate puterea, consumul și funcționarea delicată. Rezervorul de 36 de litri e montat departe de roți și ferit astfel de pietrele ce pot ricoșa.Cu dimensiunile sale, noul Mule e manevrabil și ușor de strecurat pe cărări, dar suficient de lat pentru platforma de încărcare solidă.


Mule 700 PRO MX își va găsi cumpărători printre fermieri, vânători sau cei care vor să se distreze în weekend pe orice fel de teren. Atât pilotul, cât și pasagerul au parte de scaune confortabile și reglabile, bordul ușor de citit este în stilul automobilelor și oferă informații complete, volanul e reglabil, vizibilitatea în timpul nopții e asigurată de patru faruri, pentru protecție sunt prevăzute bare rezistente.


Kawasaki Mule 700 PRO MX 2019 poate fi comandat la MotoBoom la un preț ce urmează a fi comunicat.