Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
K&N ajuta Kawasaki Brute Force 300
12 Mai

K&N ajuta Kawasaki Brute Force 300

Publicat de: Motoboom

Kawasaki Brute Force 300 este unul dintre cele mai populare ATV-uri, nu fără anumite motive. Comparativ cu alte ATV-uri din această clasă, Brute Force se poate lăuda cu un cadru mai mare și un cockpit mai spațios. Capabilul motor de 271cmc cu un singur cilindru, în patru timpi, este setat pentru a furniza un cuplu ridicat în zona turaților joase. Însă, de fiecare dată când dintr-un motor mic scoți mai multă putere, pilotajul devine mai plăcut și mai incitant. Acesta este scopul noului filtru de aer KA-2712, conceput de K&N special pentru ATV-uri.

Filtrul KA-2712 a fost creat pentru a furniza o mai mare putere și accelerații mai rapide, asigurând în același timp și protecția de care motorul are nevoie. Partea sa superioară, din bumbac oferă o suprafață întinsă de filtrare, fără restricții, ce conduce un flux de aer sporit către carburatorul Keihin CVK32 cu care este echipat Kawasaki Brute Force 300. Un flux de aer sporit se traduce într-un răspuns rapid al accelerației.

Înlocuirea filtrului este o treabă ușoară, pe care o poate face oricine. Acesta intră în lăcașul air-box-ului în locul filtrului stoc, se etanșează cu garnitura furnizată și nicio modificare a sistemului de alimentare nu trebuie efectuată.

Mai important este faptul că noul filtru de aer KA-2712 de la K&N e unul din filtrele concepute special pentru a fi folosite în off-road. Multiplele straturi de bumbac impregnate cu ulei oferă o filtrare excelentă chiar și în condiții extreme. Teste riguroase (ce pot fi văzute pe pagina produsului) arată o eficiență de peste 98%. 

Spre deosebire de alte filtre, KA-2712 se spală și se refolosește. Elementele filtrante din hârtie îmbâcsite trebuie înlocuite, dar cel de la K&N se spală, se unge din nou cu ulei (din kit-ul de service) și se montează din nou, fără a genera costuri suplimentare pentru posesorii de Kawasaki Brute Force 300.