Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Jonathan Rea și Kawasaki ZX-10RR – protagoniștii unui documentar BBC
20 Dec

Jonathan Rea și Kawasaki ZX-10RR – protagoniștii unui documentar BBC

Publicat de: Motoboom

"Jonathan Rea: 3 în linie" se numește noul film documentar realizat de BBC ce surprinde scenele din Campionatul Mondial de Superbike. Evident, "3 în linie" nu se referă la motocicleta Kawasaki ZX-10RR (care este un "4 în linie"), ci la cele trei titluri consecutive de campion mondial pe care nord-irlandezul le-a obținut. Reușita sa scrie un nou capitol în istoria curselor de motociclete de viteză, întrucât e primul ce reușește această performanță.

 

Filmat în timpul sezonului 2017, documentarul pătrunde în culisele vieții pilotului. E surprinsă tensiunea din concursuri, programul de antrenamente dar și viața sa alături de soție și cei doi copii din casa lor de pe Isle of Man.

 

Existența familiei lui Rea s-a învârtit mereu în jurul motocicletelor și a curselor. Tatăl său, Johnny, a concurat la Isle of Man, unde a și câștigat în 1989 la seria Junior TT Race. Bunicul John a fost sponsorul legendarului Joey Dunlop.

 

În 2017, cu ocazia zilei sale de naștere, motociclistul Jonathan Rea a fost decorat cu Ordinul de Onoare al Imperiului Britanic (MBE) pentru performanțele din motociclism.