Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Jobe la Salonul Nautic Dusseldorf 2015
27 Ian

Jobe la Salonul Nautic Dusseldorf 2015

Publicat de: Motoboom

Zilele trecute a avut loc la Dusseldorf, in Germania, unul dintre cele mai mari saloane nautice din lume, la care au participat peste 1600 de expozanti din domeniu. Acestia au expus mii de produse noi, destinate segmentului nautic, precum barci, accesorii pentru barci, echipamente nautice, schiuri nautice, gonflabile pentru agrement nautic si, nu in ultimul rand, placi SUP (Stand Up Paddle), un sport nautic care castiga tot mai mult teren in toata lumea dar si in Romania.


Nu avea cum sa lipseasca de la acest eveniment cei de la Jobe, unii dintre cei mai mari producatori la nivel mondial de accesorii, echipamente, imbracaminte, schiuri, gonflabile sau alte produse destinate sporturilor nautice. Acestia au prezentat la Dusseldorf noile colectii 2015: Jobe Boating, Jobe PWC, Jobe SUP si Jobe Wake.


Din colectia Jobe Boating 2015 fac parte echipamente, accesorii pentru barci, schiuri nautice si gonflabile pentru agrement nautic. Cel mai nou produs din aceasta categoria este placa revolutionara all-in-one Jobe Omnia. Cu ajutorul acesteia se pot practica mai multe sporturi nautice, precum surfing, wakeboarding, ski nautic, kneeboarding sau pur si simplu o plimbare pe apa. De asemenea, cei de la Jobe au prezentat in cadrul evenimentului si noile colectii de echipamente nautice Jobe Progress Remix si Jobe Impress Remix.


Colectia Jobe PWC 2015 este compusa dintr-o gama larga de accesorii si echipamente pentru jetski. Echipamentele Jobe Ruthless sunt special proiectate pentru pilotii de skijet-uri de toate tipurile: barbati, femei, copii, incepatori, profesionisti, etc. Aceasta cuprinde o gama larga de costume din neopren, veste de salvare, manusi, incaltaminte neopren, casti de protectie, etc.


Produsele din gama Jobe SUP 2015 sunt destinate unui sport nautic care atrage in ultima perioada o multime de pasionati ai domeniului nautic si nu numai. Stand Up Paddle este un sport care iti pune in miscare aproape toti muschii corpului, te poate mentine in forma si te poate calma, fiind prezentat ca un remediu excelent la finalul unui program de opt ore de munca. Cele mai importante produse din gama Jobe SUP prezentate la Dusseldorf sunt placile Jobe Bamboo SUP, Jobe Aero SUP si Jobe Surf SUP.


Jobe Wake 2015, ultima categorie de produse expuse la Dusseldorf, este compusa din accesorii, echipamente si placi wakeboard, destinate altui sport nautic care atrage o multime de fani: wakeboarding. Cele mai importante modele din 2015 sunt placile si legaturile pentru wakeboard Jobe Conflict Flex, Jobe Liberty Flex, Jobe Prolix Flex, Jobe Pitch Flex si Jobe Grace Flex.


Toata gama de produse nautice Jobe 2015 va fi disponibila in curand la Motoboom.