Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Jobe Fusion of Fun revine si in 2015
16 Mar

Jobe Fusion of Fun revine si in 2015

Publicat de: Motoboom

Avand in vedere succesul inregistrat anul trecut de evenimentele din seria Fusion of Fun, cei de la Jobe au decis sa continue si in 2015 cu organizarea acestora. In cadrul acestui eveniment, clientii de orice varsta pot testa gratuit noua gama de produse Jobe Sports 2015.


Scopul principal al companiei este acela de a atrage cat mai multe persoane in vederea practicarii sporturilor nautice de orice fel: agrement nautic, ski nautic, surfing, wakeboarding, stand up paddle, etc.


European Fusion of Fun Tour este organizat de compania Jobe Sports pe perioada sezonului cald in mai multe tari si locatii diferite din Europa. Aceste evenimente sunt organizate in colaborare cu cei mai importanti dealeri locali ai Jobe Sports.


Deocamdata nu au fost anuntate tarile si locatiile unde vor avea loc noile evenimente din seria Fusion of Fun 2015, insa este de asteptat ca printre tarile gazda sa se numere Belgia, Finlanda, Franta, Germania, Olanda si Marea Britanie, la fel ca anul trecut. Nu este exclus insa sa apara si alte nume noi pe aceasta lista.


Compania Jobe Sports International este cel mai mare producator la nivel mondial de accesorii, echipamente, costume neopren, veste de salvare, placi wakeboard, placi pentru surfing, placi SUP, schiuri nautice, accesorii pentru barci, gonflabile pentru apa sau alte produse destinate sporturilor nautice.


Din pacate cei de la Jobe nu vor veni si in Romania, cel putin deocamdata, asa ca daca aveti drum, concedii sau vacante prin aceste tari, puteti testa gratuit noile produse Jobe 2015. Motoboom este importatorul oficial al produselor Jobe in Romania iar toata gama de produse Jobe 2015 este disponibila pe www.motoboom.ro


Pentru calendarul evenimentelor Fusion of Fun Tour din acest an, puteti accesa pagina: www.fusionoffun.com. De asemenea, mai jos gasiti si un clip video pentru a va forma o impresie despre ce se intampla in cadrul acestor evenimente: