Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Jawa lansează bobberul Perak în iunie
09 Apr

Jawa lansează bobberul Perak în iunie

Publicat de: Motoboom

Motocicletele Jawa încep să revină pe piață, de data aceasta sub patronajul indienilor de la Mahindra și – pentru moment – numai pentru piața asiatică. Anul acesta vor fi scoase trei noi modele care împart același motor. În timp ce primele două (Jawa 300 și Jawa Forty Two) se pot deja comanda și livrările vor începe de pe 30 martie, cel de-al treilea model  - denumit Perak -  va fi lansat în luna iunie. Se pare că întârzierea lansării lui Perak e determinată de marea cerere pentru primele două modele.


Perak vine “îmbrăcat” în culoarea neagră, spatele este redesenat, are șa numai pentru pilot, ghidonul amplasat jos are în capete oglinzile și lampa posterioară e instalată sub șa. Se bazează pe un motor cu un singur cilindru de 334cmc răcit cu lichid, care scoate 30 de cai putere, un cuplu de 31Nm și e conectat la o cutie de viteze cu șase trepte. Evacuarea de tip custom e dotare standard.


Deși la prima vedere pare un cadru hard-tail, Perak are ciclistica de la Jawa 300 și Jawa Forty Two, adică o furcă convențională și o basculă ce ascunde amortizorul central (soluție tehnică ce se găsește și la Triumph Bonneville Bobber). Noutate pentru o motocicletă Jawa sunt frânele cu discuri atât pe față, cât și pe spate ce sunt asistate de sistem ABS. Pneurile mari Pirelli contribuie la aspectul de bobber clasic.

 

Sursa: Indiatoday.in