Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Îți place să fii elegant și ai o motocicletă clasică – poți participa în weekend la parada DGR
23 Sep

Îți place să fii elegant și ai o motocicletă clasică – poți participa în weekend la parada DGR

Publicat de: Motoboom

Motociclete clasice, haine elegante, bărbi ferchezuite, pipe și trabucuri, sau, pe scurt DGR. Iată că venit momentul Distinguished Gentleman’s Ride, un eveniment devenit deja clasic ce se desfășoară la nivel global, pe data de 29 septembrie, duminică.

  

Parada se ține simultan în peste 700 de localități din întreaga lume, sunt așteptați să participe aproximativ 130.000 de distinși rideri, pasionați de motociclete clasice și vintage. În acest an, ținta pentru strângerea de fonduri este în valoare de 7 milioane USD. Evenimentul își dorește totodată și schimbarea în bine a percepției asupra motocicliștilor. În țara noastră se pregătesc să participe domnii din București, Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara.

 

Alege deci o ținută specială, conform codului acestui eveniment și în concordanță cu modelul tău de Cafe Racer, Bobber, Classic, Tracker, Scrambler, Old School Chopper, Modern Classic, Sidecar, Classic Scooter sau Brat Styled.

 

Înscrie-te apoi ca participant și donează pe site-ul oficial al evenimentului. Pentru a vedea programul detaliat precum și colegii de paradă, trebuie să te inscrii în secțiunea România.

 

Și în acest an, Triumph Motorcycles este partener la nivel mondial al DGR - în România, prin MotoBoom.

 

 

Foto: UniWorld Media Advertising