Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Intermot: Yamaha 01GEN Concept
15 Dec

Intermot: Yamaha 01GEN Concept

Publicat de: Motoboom

Alaturi de rivalii de la Kawasaki care au venit la Intermot 2014 cu un concept futuristic (J-Concept), cei de la Yamaha au prezentat de asemenea un prototip pentru viitor. Yamaha 01GEN Concept este un concept dual-sport cu 3 roti, descris de japonezi ca fiind un vehicul „on & off crossover”.


Descrierea constructorului, „on & off crossover”, pentru Yamaha 01GEN se refera la faptul ca noul prototip se poate transforma atat intr-un vehicul pentru un traseu off-road cat si intr-un vehicul potrivit pentru sosele sau strazile aglomerate din oras.


Yamaha 01GEN dispune de doua roti pe fata si de o roata pe spate, avand un sistem de suspensii asemanator cu scuterul Yamaha Tricity, prezentat cu ceva timp in urma. Astfel fiecare roata din fata este sustinuta de o furca separata, permitand vehiculului sa se incline pe viraje.


Ambele roti din fata sunt prevazute cu aparatoare pentru noroi, oferind motocicletei Yamaha imaginea unei insecte cu cleste. Fiind prezentat ca si un concept, cei de la Yamaha nu au oferit nicio informatie tehnica despre acest vehicul. Ramane de vazut daca Yamaha 01GEN va intra vreodata in productia de serie.