Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Intermot: Triumph Street Triple RX 2015
15 Dec

Intermot: Triumph Street Triple RX 2015

Publicat de: Motoboom

Britanicii de la Triumph nu au avut lansari foarte spectaculoase in acest an la Intermot, singurele noutati prezentate de acestia pentru 2015 fiind cateva modele Editii Speciale. Printre acestea se numara si versiunea Triumph Street Triple RX 2015, o editie speciala a celebrului model de strada Street Triple, lansat in 2013.


Asadar, noua motocicleta a celor de la Triumph este construita pe baza modelului Street Triple R, imprumutand cateva elemente de la sportiva Triumph Daytona 675. Cea mai importanta asemanare dintre cele doua motociclete Triumph se refera la partea din spate, unde Street Triple RX este identica cu Daytona 675.


Pentru a completa imaginea unei motociclete sport, cei de la Triumph au echipat noul Street Triple RX cu un schimbator rapid de viteze (quickshifter), prezent si pe Daytona 675. Noile culori, argintiu mat cu rosu, contribuie la design-ul sportiv al noii motociclete Triumph.


Alte elemente noi care echipeaza modelul Triumph Street Triple RX sunt scutul pentru baia de ulei si flyscreen-ul, care fac parte din dotarea standard a motocicletei. In privinta motorului, versiunea RX este propulsata de acelasi motor prezent si pe modelul standard Street Triple.


Cu trei cilindri in linie si o capacitate de 675cc, acesta ofera o putere de 106 cp si un cuplu maxim de 68 Nm la 9.750 rpm. Suspensia este mostenita de pe versiunea R a modelului Street Triple, fiind prevazuta pe fata cu o furca KYB complet ajustabila iar pe spate cu un mono-amortizor reglabil. Sistemul de franare este asigurat de Nissin, avand etrierele montate radial.


Triumph Street Triple RX 2015 va fi disponibila la dealeri incepand cu luna ianuarie a anului viitor.