Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Intermot: Triumph Bonneville 2015
15 Dec

Intermot: Triumph Bonneville 2015

Publicat de: Motoboom

Constructorul britanic Triumph a venit la Intermot 2014 cu mai multe Editii Speciale sau Editii Limitate ale modelelor existente deja in gama sa. Daca zilele trecute v-am prezentat noua versiune Triumph Street Triple RX, azi a venit randul celor 3 modele noi Triumph Bonneville 2015: Spirit, Newchurch si T214.


Modelul clasic Triumph Bonneville T214 2015 a fost denumit astfel dupa recordul de viteza de 214mph, doborat de Johnny Allen in 1956. De altfel, Bonneville T214 este si numele primului model din aceasta serie, lansat in anul 1959. Daca pilotul Johnny Allen a doborat acel record din 1956 la bordul unui model Triumph Thunderbird propulsat de un motor de 650cc, versiunea din 2015 Bonneville T214 dispune de un motor mult  mai cuminte.


Noul model Triumph Bonneville T214 vine in 2015 cu noutati doar in ceea ce priveste design-ul. Astfel, motocicleta este construita pe baza modelului Bonneville T100, beneficiind de o schema noua de culori pe albastru cu alb, ce reflecta imaginea motocicletei lui Johnny Allen din 1956. Jantele, ghidonul si arcurile spate ale noului Bonneville T274 au fost vopsite in negru, versiunea de baza T100 avand aceste componente cromate. Saua rosie si farul putin mai mic completeaza imaginea unei motociclete clasice, specifice celor de la Triumph.


Versiunea Triumph Bonneville Newchurch 2015, denumita astfel dupa orasul Neukirchen din Austria unde se desfasoara festivalul anual Triumph Tridays, vine in plus cu aparatori de noroi, far, ghidon, oglinzi si arcuri spate, toate pe culoarea negru, in timp ce jantele au un design special in culorile negru cu rosu. De asemenea, saua dispune de un design specific acestei versiuni iar sigla cromata Triumph lipseste de pe rezervorul motocicletei. Bonneville Newchurch va fi disponibil in 2015 pe culorile rosu cu alb sau albastru cu alb.


Ultimul model Bonneville din seria celor 3 prezentate de Triumph la Intermot, Bonneville Spirit 2015, este bazat de asemenea pe modelul T100, avand jantele, aparatorile pentru noroi, ghidonul si oglinzile pe negru. Acesta mosteneste farul de la modelul Scrambler in timp ce aparatoarea roatei spate, putin mai mica, este asemanatoare cu cea de pe Thruxton. Ca si in cazul versiunii Newchurch, sigla cromata Triumph lipseste de pe rezervorul motocicletei.


Daca modelul Triumph Bonneville T214 va fi disponibil la dealeri incepand chiar cu aceasta luna, celelalte doua versiuni, Triumph Bonneville Newchurch si Triumph Bonneville Spirit, vor ajunge la dealeri abia prin primavara lui 2015.