Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Intermot: Kawasaki J-Concept
15 Dec

Intermot: Kawasaki J-Concept

Publicat de: Motoboom

Pe langa prezentarea celui mai asteptat model de la Intermot 2014 (Ninja H2R) si a noilor versiuni ale gamei Versys, japonezii de la Kawasaki au expus in cadrul aceluiasi salon si un prototip, denumit de constructor J-Concept.


Kawasaki J-Concept a fost vazut pentru prima data anul trecut, in cadrul salonului Tokyo Motor Show, insa doar intr-un filmulet de prezentare. Avand un design futuristic, noul concept al japonezilor este un vehicul pe 3 roti, proiectat sa se adapteze oricarui tip de condus.


Astfel, distanta dintre cele doua roti din fata se poate ajusta in functie de preferintele pilotului, schimbandu-i acestuia pozitia de condus. Kawasaki J-Concept poate fi setat pentru un condus pe strazile aglomerate ale oraselor sau pentru un condus mai sportiv pentru sosele sau autostrazi.


Dupa cum era de asteptat, noul vehicul Kawasaki va fi propulsat de un motor electric alimentat de o baterie GIGACELL de tipul nickel-metal hibrid, avand o capacitate mare de stocare a energiei electrice. Japonezii sustin ca noul Kawasaki J-Concept va fi, in viitor, un vehicul excelent pentru deplasarile urbane.