Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
India – 101unități Hayabusa vândute în 24 de ore
06 Mai

India – 101unități Hayabusa vândute în 24 de ore

Publicat de: Motoboom

Suzuki Hayabusa cucerește piața din India: în mai puțin de 24 de ore de la deschiderea precomenzilor, toate cele 101 unități rezervate pentru această țară au fost vândute, clienții plătind avans pentru ele. Un succes la care nimeni nu se aștepta, având în vedere predilecția motocicliștilor de acolo pentru motociclete de cilindree mică.

Și în Europa situația a stat aproximativ la fel cu așa numita Web Edition, prima serie vândută exclusiv online, care a fost imediat epuizată. Se pare că Hayabusa își păstrează aura mitologică în ciuda trecerii timpului.

Aflată acum la cea de-a treia generație, legendara GSX 1300 RR revine anul acesta în oferta de la Suzuki cu mai multe îmbunățiri la motor, ciclistică, sisteme electronice și carenaj. Prima serie, prezentată în 1999, a devenit rapid mitologică, fiind cea mai rapidă motocicletă de serie de la vremea respectivă, cu o viteză de top ce atingea 312 km/h. Este, de altfel, modelul care dus la un acord între producătorii japonezi și cei europeni, ca toate supermotocicletele viitoare să aibă o viteză maximă limitată la 299 km/h, așa că “Busa” își va păstra mereu aureola. Pe lângă viteza maximă spectaculoasă sau reprize fulminante, Hayabusa a impresionat și la celelalte capitole (manevrabilitate, confort, fiabilitate, zgomot, consum rezonabil), putând fi folosită pe șosele zilnic, pentru turism sportiv, fără compromisuri.


Suzuki Hayabusa se poate comanda la Motoboom.