Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
HONDA X-ADV Adventure gata de productie
27 Iul

HONDA X-ADV Adventure gata de productie

Publicat de: Motoboom

Honda City Adventure reprezinta o noua abordare in ceea ce priveste motociclismul de aventura.

 

Noul scuter HONDA City Adventure este gata de productie, potrivit teaser-ului video prezentat de Honda. Acesta primeste numele Honda X-ADV si este un scuter recomandat pentru cei cu un stil de viata activ si avangardist.

 

Pentru cei care isi doresc ceva mai mult, noul X-ADV este alegerea perfecta. Deoarece, cei de la Honda au creat un scuter cu capacitati de off-road avand suspensii mai lungi si anvelope dual-sport.

 

Noul X-ADV este construit pe platforma modelelor Honda NC750, avand acelasi motor de 750cmc cu doi cilindrii in paralel, acesta aflandu-se intr-un stadiu foarte avansat al productiei de serie.

 

Platforma Honda NC, pe care este construit noul scuter adventure, este cea mai populara din gama japonezilor, fiind utilizata si de modelele NC750D Integra, NC750S si NC750X.

 

Cea mai importanta imbunatatire adusa acestor motociclete Honda se refera la sistemul de transmisie cu dublu ambreiaj DCT (Dual Clutch Transmission).

 

Acest sistem va face parte din echiparea standard a maxi-scuterului, oferind trei nivele de setari pentru modul de condus S (sport), in functie de preferintele si stilul de pilotaj.

 

Productia scuterului X-ADV 750cmc va incepe cel mai probabil in data de 30 august, cand vor aparea si mai multe detalii despre model.