Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noutățile toamnei: Honda NSC, un neo-retro-cafe
01 Nov

Noutățile toamnei: Honda NSC, un neo-retro-cafe

Publicat de: Motoboom

Înlocuitorul lui CB1000R este așteptat de ceva vreme. Mai întâi a fost arătat foarte puțin într-un filmuleț teaser, iar săptămâna trecută a fost prezent la Salonul de la Tokyo sub formă de concept. În curând își va face prezența și la EICMA 2017.


Honda a cam lipsit în ultima perioadă din categoria motocicletelor “dezbrăcate” cu motor peste medie. Dacă e să ne referim numai la concurența japoneză, fără a-i lua în calcul pe producătorii europeni, ultimii ani ne-au adus noile Suzuki GSX-S1000, Yamaha MT-10/ MT-09, sau Kawasaki Z900/ Z1000. Honda speră să recupereze acum cu modelul NSC, inițiale ce provin de la Neo Sport Café. Și are toate șansele să o facă, dacă motocicleta de serie va arăta la fel ca și conceptul, adică magistral. E adevărat că, dacă ne uităm cu atenție ne aducem aminte de conceptul Husqvarna Vitpilen 701 ce a fost arătat acum trei ani și care s-ar putea să fie și el prezent la Milano în formă finală.


Motorul de pe NSC va fi cel de pe ultima generație CBR1000RR Fireblade. Rămâne să aflăm și câte din sistemele electronice de pe Fireblade vor fi instalate pe acest roadster. În funcție de acest aspect se va decide și prețul. Însă indiferent de specificațiile tehnice, trebuie să fim de acord că Honda NSC este una din cele frumoase motociclete concepute în ultima perioadă.