Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Honda NM4 Vultus – aparitie spectaculoasa in noul film Ghost in the Shell
21 Mar

Honda NM4 Vultus – aparitie spectaculoasa in noul film Ghost in the Shell

Publicat de: Motoboom

Un model customizat Honda NM4 Vultus este mijlocul de locomoție al personajului „Major” interpretat de actrița Scarlett Johansson în noul film științifico-fantastic “Ghost in the Shell” ce va apărea în cinematografe începând cu 31 martie. Bazat pe o serie apreciată a desenelor animate manga, acțiunea din film se petrece undeva în viitor. Major, după ce este salvată dintr-un teribil accident, este antrenată să fie un soldat perfect care să lupte contra celor mai periculoși criminali din lume.


Atunci când terorismul ajunge la un nou nivel, ce include și posibilitatea de a penetra mintea oamenilor și de a-i controla, Major este singura care i se poate opune. Luptând împotriva unor astfel de inamici, ea află ceea ce i s-a întâmplat de fapt: viața nu i-a fost salvată, ci i-a fost furată. Călare pe motocicletă, nu se va opri până când nu va afla cine i-a făcut asta.


Schițele modelului NM4 Vultus pe care Honda le-a furnizat echipei de filmare au suferit câteva modificări, pentru ca motocicleta să fie cât mai futuristă. Rezultatul e mai mult decât interesant, ajută atmosfera creată de film să pară cât mai reală și ne arată cum gândesc cei de la Honda motocicletele viitorului.


Din punct de vedere al designului, actualul NM4 Vultus este un model unic pe piața motocicletelor, care nu poate trece neobservat. Împarte același motor bicilindric de 745cmc și 55cp cu seria NC și se găsește la MotoBoom la un preț de 8.900 euro (TVA inclus).


Cât de mult diferă modelul standard de cel din film, puteți vedea din trailer, unde preț de câteva secunde apare și motocicleta în acțiune: