Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Honda NM4 “Ghost in the Shell” – noi detalii
03 Apr

Honda NM4 “Ghost in the Shell” – noi detalii

Publicat de: Motoboom

Honda Japan face publice noi amănunte despre motocicleta NM4 pe care o călărește personajul principl din recent lansatul film “Ghost in the Shell”. Proiectul început încă din vara anului 2015, arată direcția de design pe care o vor urma viitoarele mdele Honda.

E lesne de înțeles de ce
Honda NM4 Vultus - ce se află în producție din 2014 - a fost aleasă ca bază de plecare pentru conceptul mijlocului de transport prezent în filmul științifico-fantastic: are deja un aspect futuristic, conceptul e unic pe piață și stilul se potrivea cu versiunile precedente din seria desenelor manga ce sunt sursa de inspirație a filmului. 


Câțiva ingineri de la Honda au fost “împumutați” de echipa de producție pentru a-i ajuta să transforme NM4 într-o motocicletă care să se potrivască mai bine universului pe care îl înfățișează filmul. Acestei echipe i s-a cerut să dezvolte modelul după cum consideră de cuviință, fără niciun fel de informație specifică, așa că imaginația inginerior – care la rândul lor sunt fani ai seriei desenelor animate manga - au zburdat în voie. Regizorul filmului și echipa de producție au fost foarte mulțumiți de schițele prezentate, doar două cerințe au mai avut: o poziție de condus mai aplecată – și implicit mai sexy pentru personajul Major interpretat de Scarlett Johansson – și ca proiectul să fie complet funcțonal, lucruri care nu au fost greu de îndeplinit. 

Cu toate că ceea ce se vede în film pare cu totul diferit față de un model
Honda NM4 Vultus de serie, în realitate e aceeași motocicletă. Ghidonul, șaua și scărițele au fost modificate, dar toată partea mecanică, jantele, pneurile și dimensiunile sunt la fel, întrucât exemplarul trebuia să funcționeze ireproșabil. Ce mai diferențiază Honda “Ghost in the Shell” față de cea de serie sunt câteva elemente de design: inscripțiile luminescente Honda, deflectoarele de carbon de pe motor, cadru și rezervor, precum și codița.