Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Honda MSX125 Grom Scrambler
02 Oct

Honda MSX125 Grom Scrambler

Publicat de: Motoboom

Avand in vedere succesul inregistrat de modelul Honda MSX125 Grom, japonezii s-au gandit sa vina cu o noua versiune pentru aceasta mini-motocicleta. Cei de la Honda au anuntat ca vor expune in cadrul salonului Tokyo Motor Show 2015 o varianta off-road pentru MSX125, denumita Honda Grom Scrambler.


Desi este vorba doar despre un concept deocamdat
a, acest proiect pare destul de realist si nu este exclus sa intre in productia de serie in viitorul apropiat. Dupa denumirea sa, Grom Scrambler, ne putem da seama ca aceasta motocicleta imbina design-ul modern cu cel retro-clasic, avand un look foarte agresiv, specific modelelor off-road.


Cel putin estetic, mini-motocicleta Honda Grom Scrambler arata destul de bine. Ramane de vazut daca acest model va atrage pasionatii domeniului moto pentru ca japonezii sa puna pe linia de productie aceasta motocicleta.


Lansata pe piata in 2013, Honda MSX125 Grom este propulsata de un motor cu un singur cilindru si doua valve, racit cu aer, avand o capacitate de 125 cc. Acesta beneficiaza de sistemul de injectie Honda PGM-FI, mostenit de la modelul Honda Wave 125i, o motocicleta foarte populara pe piata din Asia. Motorul dezvolta o putere de doar 9,7 cp la 7000 rpm, avand un cuplu maxim de 11 Nm la o turatie de 5500 rpm.


In clipul de mai jos puteti vedea la ce se poate folosi mica motocicleta Honda Grom: