Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Honda MSX 125 Grom 2021 are motor Euro 5 și va fi vândută și în Europa
22 Oct

Honda MSX 125 Grom 2021 are motor Euro 5 și va fi vândută și în Europa

Publicat de: Motoboom

La distribuitorii Honda din Europa (inclusiv la Motoboom) va ajunge anul viitor și minimotocicleta MSX 125 Grom, care are – la fel ca și Honda Monkey 125 ABS – un mare număr de fani pe întreg mapamondul. Noua Grom are un aspect complet redesenat, alt far și bord cu ecran LCD.

Chiar dacă e mică, MSX 125 Grom e una din motocicletele care își exprimă cu putere personalitatea. Inginerii de la Honda au conceput soluții ca toate componentele esențiale – șa, panouri laterale, rezervor, etc – să fie ușor de demontat și înlocuit, în cazul în care proprietarul dorește să lucreze la motocicletă sau să înlocuiască anumită părți. Cele patru panouri laterale (două pe fiecare parte) sunt prinse fiecare cu câte trei șuruburi și se pot scoate și personaliza cu autocolante grafice individualizate. 

Motorul este același care se găsește și pe Monkey 125 ABS, are un singur cilindru răcit cu aer ce scoate 9,65 cai putere la  7,250 rpm și un cuplu de  10.5 Nm la 5,500 rpm. În schimb, spre deosebire de Monkey și de precedentul model Grom care au cutii de transmisie cu patru trepte, versiunea Grom 2021 are o cutie cu cinci trepte.

Pe față este o furcă aurie inversată cu jambe de 31 mm care nu se  poate ajusta, în timp ce pe spate există un monoamortizor cu posibilitatea de a-i regla preîncărcarea. Jantele sunt ca la Monkey, pe 12 inch, roata din față este oprită de un etrier cu două pistonașe și disc cu diametrul de 220 mm și cea de spate de un etrier cu un piston și disc cu diametrul de 190 mm, sistemul ABS fiind standard în Europa.

Rezervorul de combustibil a fost puțin mărit comparativ cu ediția precedentă, conține 6 litri, șaua este amplasată la o înălțime de 761 mm, bordul cu ecran LCD include turometru, vitezometru, indicator al treptei de viteză, două kilometraje, nivelul benzinei și ceas.

Honda MSX 125 Grom 2021 are o masă de 103 kg și va fi disponibilă în trei variante de culoare:  gri (Force Silver Metallic), negru (Matte Gunpowder Black Metallic) și roșu (Gayety Red). Prețul urmează a fi comunicat.