Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Honda lansează Forza 750 săptămâna viitoare
06 Oct

Honda lansează Forza 750 săptămâna viitoare

Publicat de: Motoboom

Un filmuleț teaser publicat de Honda arată câteva detalii despre noul scuter Forza 750. Are lumini cu LED, pornire fără cheie, scutie de viteze semiautomată cu dublu ambreiaj DCT și motorul cu doi cilindri în paralel prezent și pe X-ADV.

Săptămâna viitoare, mai precis, miercuri, 14 octombrie, va avea loc lansarea oficială și vom cunoaște specificațiile tehnice complete. Până atunci, din filmuleț, putem remarca carenajul modern, cu admisiile de aer lăsate la vedere, grupul optic sau codița zveltă. 

Motorul de pe Forza 750 nu este o noutate, el fiind cunoscut de la NC 750 și X-ADV. Are o capacitate de 745 cmc, scoate 55 de cai putere la 6.250 rpm și un cuplu de 68 Nm la 4.750 rpm. Pe bord se poate distinge un ecran TFT care afișează modurile de pilotaj, unul dintre acestea (User) lăsând la latitudinea pilotului modul de reacție a accelerației, frâna de motor și controlul tracțiunii.

Cu siguranță, va avea în dotare și modul Bluetooth pentru conectivitate cu telefonul, însă trebuie să avem răbdare până săptămâna viitoare pentru a ști cu certitudine ce alte dotări prezente pe Gold Wing sau pe Africa Twin vor fi preluate și pe Forza 750. 

Sursa: Honda