Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Honda Forza 300 are o versiune Limited Edition
04 Mar

Honda Forza 300 are o versiune Limited Edition

Publicat de: Motoboom

Unul din celel mai apreciate scutere de la Honda, Forza 300 are în acest an și o versiune Limited Edition. Fabricat în Italia, se remarcă prin culoarea “Exclusive Gray” cu câteva accente roșii și va fi disponibil atât în varianta de bază, cât și într-una mai dotată, intitulată Deluxe.


Honda NSS300 Forza e scuterul care combină excelenta calitate a execuției, designul proaspăt și caracterul practic, bun la orice, de la mersul zilnic în oraș, la călătoriile pe autostradă. Seria a fost gândită pentru segmentul pemium european și încă din 2000, odată cu prima generație, s-a remarcat prin sistemul inovator de frânare combinată, spațiul pentru bagaje și pilotajul incitant.


Forza 300 a fost în totalitate reproiectat în 2018, carenajul are un nou design și dotările sunt demne de un maxiscuter de lux. Cadrul cu țevi din oțel e mai ușor cu 12 kg față de ediția precedentă, furca are jambe de 41 mm și amortizorul posterior e reglabil în șapte trepte. Are un motor  de 279 cmc cu un cilindru cu patru supape ce scoate 25 de cai putere, același ce se găsește și pe Honda SH300i, admisia și distribuția fiind ameliorate pentru un consum redus și răspuns rapid al accelerației.


În ceea ce privește dotările de serie există controlul tracțiunii HSTC (Honda Selectable Torque Control) și ABS, lumini cu LED, sistem Smart-Key (cheia deblochează și top boxul), bord complet, parbriz reglabil electric sau spațiu generos pentru depozitare sub șa.


Honda NSS 300 Forza e disponibil la Motoboom la un preț de 6.290 euro, preț care cuprinde și un top box.