Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Honda CRF250 Rally este gata de productie
06 Nov

Honda CRF250 Rally este gata de productie

Publicat de: Motoboom

Se pare ca lansarea modelului Honda CRF250 Rally se apropie cu pasi repezi. Daca in primavara acestui an, japonezii au prezentat aceasta motocicleta sub forma unui concept, acestia au trecut la urmatoarea etapa si au inregistrat la OSIM numele de CRF250 Rally. Astfel, semnele sunt clare ca cei de la Honda vor baga, cat de curand, in productie noua motocicleta adventure.


Constructorul japonez nu a lucrat foarte mult la design-ul noii motociclete, aceasta fiind o combinatie intre modelele CRF250L si CRF450 Rally, modelul de competitie al japonezilor in cadrul raliului Dakar. Se pare ca Honda CRF250 Rally va imprumuta numeroase elemente de la ambele motociclete amintite mai sus.


Imaginea noii motociclete enduro de la Honda este aproape identica cu cea a modelului de concurs CRF450 Rally, motocicleta pe care a pilotat-o Joan Barreda la Raliul Dakar 2015, acesta fiind foarte aproape de o victorie la general in cel mai dificil si solicitant raliu din lume. Honda CRF250 Rally este o motocicleta ideala pentru cei care iubesc segmentul enduro, fiind perfecta pentru a parcurge distante mai lungi in off-road.


Nu se stie deocamdata cand va fi lansat acest model, fiind putin probabil ca CRF250 Rally sa fie inclusa in gama Honda pentru 2016. Totusi, nu este exclus ca aceasta motocicleta sa isi faca aparitia la EICMA Milano din aceasta luna, chiar daca va fi un model de productie 2017.