Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Honda CB1000RR - streetfighter pe bază de Fireblade
25 Mai

Honda CB1000RR - streetfighter pe bază de Fireblade

Publicat de: Motoboom

Este deocamdată doar rodul imaginației unui designer celebru, dar a stârnit valuri pe rețelele de socializare: se pare că toată lumea își dorește ca Honda să realizeze un hyper naked agresiv derivat din Fireblade care să rivalizeze cu Ducati Streetfighter V4, Aprilia Tuono V4 1100, Kawasaki Z H2 sau KTM 1290 Super Duke R.


Designerul Kar Lee a desenat peste 100 de concepte în ultimul deceniu și de multe ori a anticipat ceea ce producătorii intenționau să realizeze, sau aceștia din urmă și-au găsit inspirația în creațiile sale. Câteva din viziunile sale îndrăznețe pot fi văzute pe site-ul Kardesign.co.uk.   


Streetfighterul Honda CB1000RR nu are la bază chiar proaspăt lansatul superbike, ci versiunea Fireblade din 2017. ADN-ul sportiv este văzut peste tot, de la schemele de culori, până la micile aripioare laterale sau evacuarea ascunsă sub codiță. Au dispărut carenele, semighidoanele au lăsat locul unui ghidon lat și înalt, blocul optic e completat de un mic deflector ce protejează bordul. CBR1000RR Fireblade are un motor ce scoate 189 de cai putere, dacă acest concept va fi realizat e de așteptat ca producătorul să renunțe la câțiva cai în favoarea unui cuplu îmbunătățit în zona turațiilor joase, așa cum se întâmplă întotdeauna atunci când se folosește un motor de pe o sportivă pe o motocicletă destinată circulației stradale.


Sursa: Kar Design