Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Honda CB1000R are noi culori în 2020
21 Ian

Honda CB1000R are noi culori în 2020

Publicat de: Motoboom

Anul acesta, CB1000R - Neo Sports Café, cum este denumit de cei de la Honda – rămâne neschimbat din punct de vedere tehnic, însă beneficiază de subtile schimbări cosmetice care au rolul de a-i spori prestanța pe stradă și de a da un sentiment de lucru bine realizat. Elementele vopsite cu accente argintii, inclusiv jugurile furcii, capetele de ghidon și cadrul farului, sunt acum în culoarea “negru balistic mat”. Negre sunt în 2020 amortizorul central, bascula și dungile din zona superioară a rezervorului. Se va fabrica în trei variante de culoare: roșu (Candy Chromosphere Red), negru (Graphite Black) și alb (Matt Pearl Glare White).


La crearea actualului  CB1000R inginerii de la Honda au vrut să se îndepărteze de genul streetfigter/naked sportiv al generației precedente, adoptând un minimalism retro-industrial sub tema “Neo Sports Café”. A rezultat un model cu identitate distinctă, o fuziune între un naked sportiv și un café racer, așa cum explică S. Uchida, reponsabilul de proiect CB1000R: “La Honda, intenția noastră este să privim mereu către viitor. Cum segmentul Naked avea nevoie de maturitate, știam că noul CB1000R trebuie să ofere mai mult decât performanțe. Așteptările clienților sunt mai departe de întrebarea – cât prinde la oră? Am vrut să construim o motocicletă care oferă emoție nu numai atunci când o pilotezi, ci și plăcere să o deții, să o vezi și să o arăți, ca individualitate. Așa că am mers într-o nouă direcție și suntem foarte mândri de rezultat.”


“Estetica Neo Sports Café este o nouă dimensiune stilistică, diferită de streetfighterele musculoase ale ultimilor ani și, în același timp, e departe și de stilul simplu al unui café-racer. Neo Sports Café păstrează esența originală, dar vine cu multe aspecte tehnice moderne și materiale nobile, totul într-un cadru compact cu forme esențiale. Chiar și culorile subliniază această direcție”, spune Valerio Aiello, de la Departamentul de Design, Honda, Italia.


Honda CB1000R ABS, CB1000R ABS +, dar și sora mai mică CB300R ABS au acum prețuri promoționale la Motoboom.