Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Honda CB1000R 2021 are o serie specială "Black Edition"
15 Mar

Honda CB1000R 2021 are o serie specială "Black Edition"

Publicat de: Motoboom

Prezent în oferta de la Honda încă din 2018, modelul CB1000R vine anul acesta cu o ediție specială, mai atrăgătoare și mai provocatoare. Seria se numește Black Edition și se distinge de versiunea standard prin culoarea neagră și câteva dotări adăugate.

Motorul a fost modernizat, îndeplinește acum normele Euro 5, puterea rămâne aceeași, adică scoate 145 de cai la 10.500 rpm, curba cuplului a fost îmbunătățită. Pe Black Edition sistemul care ajută la schimbarea treptelor de viteză fără ambreiaj Quickshifter este dotare de serie, culoarea Deep Graphite Black de pe rezervor, furca inversată, aripi și capacul de tip monopost ce acoperă șaua pasagerului contrastează cu jantele, capacele motorului sau evacuarea.

Atât versiunea standard, cât și seria Black Edition, beneficiază în 2021 de câteva modificări subtile, cu rol estetic și funcțional: farul e mai aerodinamic și are formă de lacrimă, grilele laterale ale radiatorului sunt mai compacte, pe bord este un nou ecran TFT cu diagonala de 5 inch ce include sistemul Honda Smartphone Voice Control (HSVC) de conectivitate cu telefonul.

Toate motocicletele Honda se pot comanda la Motoboom, multe dintre acestea având prețuri promoționale. Pentru CB1000R Black Edition prețul urmează a fi comunicat.


Sursa: Honda