Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Honda CB aniversează 50 de ani cu o ediție specială
27 Feb

Honda CB aniversează 50 de ani cu o ediție specială

Publicat de: Motoboom

La începutul lunii martie, mai precis săptămâna viitoare, între 7 și 10 martie, la Roma (Italia) va avea loc din nou expoziția Motodays. Una din plăcutele surprize vine de la Honda: japonezii vor prezenta în premieră un model special cu ocazia împlinirii unei jumătăți de secol de când a ieșit pe piață Honda CB 750 Four.


Legendarul motor cu patru cilindri în linie a însemnat un punct de cotitură în industria moto și cei de la Honda sunt mândri de această moștenire. În absența unui motor cu cilindreea de 750, ediția specială e construită pe baza actualului naked CB1000R. Jantele din aliaj cu brațe au fost schimbate cu unele spițate, evacuarea joasă a lăsat locul uneia cu două țevi împletite care amintește de cea cu patru țevi a primului model CB 750, există elemente și plăcuțe inscripționate cu mesaje aniversare și e îmbrăcată într-o frumoasă culoare albastră cu elemente aurii.


Se pare că această ediție specială va purta numele de Honda CB1000R Tribute. Mai multe informații vor fi disponibile în momentul lansării.