Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Honda a prezentat Gold Wing 2020
25 Oct

Honda a prezentat Gold Wing 2020

Publicat de: Motoboom

La Salonul de la Tokyo, Honda a detaliat câteva îmbunătățiri aduse celor cinci variante ale modelului Gold Wing (Gold Wing, Gold Wing DCT, Gold Wing Tour, Gold Wing Tour DCT și vârful de gamă Gold Wing Tour DCT Airbag). În primul rând este vorba despre setările suspensiilor, atât cele de pe față, cât și cele de pe spate au fost modificate pentru a oferi confort sporit pilotului și pasagerului. Modelele pentru piața europeană beneficiază și de un sistem al alimentării cu injecție mai rafinat, pentru ca variantele echipate cu cutia cu dublu ambreiaj DCT să schimbe treptele mai delicat și mai silențios.


În 2020 Honda Gold Wing va fi disponibilă și în alte culori, dacă anul acesta se putea alege între negru, roșu, argintiu și albastru, acum oferta cuprinde alb (Pearl Glare White) și negru (Matte Black Metallic).


Modernizat a fost și sistemul de navigație (memorează acum până la 100 destinații), lămpile pentru ceață sunt acum dotare standard pentru varianta Tour pentru a spori vizibilitatea în condiții dificile, aceeași variantă are șaua, cotierele și mânerele pasagerului de altă formă pentru o poziție mai comodă, există posibilități multiple de a încărca prin USB dispozitivele, nu numai de pe bord, ci și de sub șa.


Toatele variantele Honda Gold Wing 2020 vor fi disponibile din luna ianuarie la Motoboom la prețuri ce urmează a fi comunicate.