Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Honda a prezentat gama Pioneer 2021
26 Iun

Honda a prezentat gama Pioneer 2021

Publicat de: Motoboom

Cei de la Honda au lansat online noile modele side-by-side din gama Pioneer. Există un nou Pioneer 1000 Limited Edition ce are la bază  tehnologia de la Pioneer 1000-5 LE, tehnologie care include suspensiile reglabile FOX® Quick Switch 3 și sisteme inteligente precum asistență la plecarea din rampă,  Electronic Brakeforce Distribution și sistemul de management al atracțiunii i-4WD. Nu lipsesc protecția inferioară din aluminiu, protecții pentru sistemul de direcție, jantele din aliaj ușor de aluminiu, arcuri argintii, spații pentru depozitare în cabină, butoane retroiluminate.

Noile vehicule vin și cu noi culori precum Matte Lichen Green pentru Pioneer 1000 LE, Matte Molasses Brown pentru 1000-5 LE și 700-4 Deluxe, precum și cu sistemul transmisiei cu dublu ambreiaj, curea și șase trepte Dual Clutch Transmission, care permite atât schimbarea automată, cât și manuală a treptelor.

Pe lângă cele trei modele Pioneer cu motorul în doi cilindri de 1000 cmc (standard, DELUXE și Limited Edition), există și un Pioneer 700, de clasă medie, despre care se spune în comunicatul de presă de la Honda că “e conceput pentru muncă sau distracție, fiind un echilibru între dimensiuni și aptitudini”. Și acesta se construiește atât în versiunea cu două locuri, cât și în cea cu patru locuri, cu două variante de echipare (Standard și DELUXE), cea mai bogată având vopsea plastifiată, jante din aliaj de aluminiu, sistem Electric Power Steering (EPS) și arcuri în culoarea caroseriei.

Modelele gamei Pioneer 2021 de la Honda vor fi puse în vânzare în luna august a acestui an.

Sursa: Honda Powersports