Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Honda a încheiat un parteneriat cu Datatool și va echipa motocicletele cu sistemul TrakKING Adventure
05 Iul

Honda a încheiat un parteneriat cu Datatool și va echipa motocicletele cu sistemul TrakKING Adventure

Publicat de: Motoboom

Deocamdată înțelegerea dintre Honda și Datatool se aplică numai motocicletelor care se vând în Marea Britanie și sună în felul următor: cei care cumpără un model de stradă de la Honda, vor primi gratuit și un sistem de monitorizare Datatool. Sistemul se poate instala cu reduceri substanțiale și pe motocicletele Honda mai vechi, în acest caz proprietarul va plăti costurile pe care le implică abonamentul permanent la centrala sistemului.


Dar ce este sistemul TrakKING Adventure de la Datatool? E un dispozitiv care urmărește permanent ce se întâmplă cu motocicleta și transmite informațiile cu ajutorul unei aplicații mobile sau le înregistrează și le urcă în cloud pentru a fi viziualizate mai tarziu. Se pot astfel configura trasee, se poate ține legătura cu alți colegi care folosesc aplicația și se analizează date interesante și utile, în special dacă te dai pe un circuit și vrei să afli timp, viteză, etc.


Versiunea Adventure vine și cu protecție antifurt: atunci când cheia este scoasă din contact, dacă motocicleta este mișcată, proprietarul primește un mesaj de tip text. În cazul în care mișcarea continuă și motocicleta este scoasă din locul de parcare, sistemul intră în modul “alertă”, notificările sunt trimise la centrul de monitorizare și – dacă se confirmă furtul – este anunțată poliția despre incident împreună cu coordonatele locului unde se află vehiculul.