Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Honda 150SS Racer a fost prezentat in Thailanda
06 Apr

Honda 150SS Racer a fost prezentat in Thailanda

Publicat de: Motoboom

În perioada 29 martie – 9 aprilie, în Thailanda se desfășoară cea de-a 38-a ediție a salonului Bangkok Motor Show. Printre noutăți, la standul Honda a fost prezentat și conceptul unui neo-café racer intitulat 150SS Racer. Detaliile tehnice sunt puține până în acest moment, însă denumirea modelului indică faptul că e vorba de un motor de 150cmc.

Designul conceptului este stilat, acest neo café racer are și elemente futuriste, dar și un far rotund ce ne trimite cu gândul la CB400SS. Din trecut par să vină și discurile de frână pline sau evacuarea finală foarte scurtă și amplasată cât se poate de jos. Rezervorul și panourile laterale au forme sculpturale curate și în același timp musculoase.

Informații care să susțină dacă 150SS Racer va fi mai mult decât un concept destinat prezentărilor nu se cunosc  până în acest moment. Având în vedere cererea și popularitatea pe care modelele de capacitate cilindrică de până în 500cmc o au atât în Asia cât și în metropolele europene aglomerate, se prea poate ca acest concept să îmbrace o formă finală într-un viitor nu prea îndepărtat.