Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Harley-Davidson va produce o motocicletă „adventure”
01 Aug

Harley-Davidson va produce o motocicletă „adventure”

Publicat de: Motoboom

Cei de la Harley-Davidson au planuri mari și promit zeci de noi modele, structurate pe trei linii de produse, toate având noi motoare răcite cu lichid. Până în 2022 vor fi lansate Pan America 1250 – un prim big-adventure – Streetfighter 975  și un cruiser custom de 1200cmc.


Ambițiosul proiect se numește More Roads To Harley-Davidson și își propune să aducă pe piață modele nemaivăzute până acum în categoriile constructorului din  Milwaukee. Obiectivul principal e acela de a oferi modele și în alte clase, nu numai în segmentul cruiser sau touring. Concret, planul cincinal prevede patru noi motoare ce vor avea răcire pe lichid, cu capacități cilindrice între 500cmc și 1250cmc, cadre modulare care să fie folosite pe mai multe modele ale aceleiași familii și – ceea ce este cel mai interesant – împărțirea modelelor pe clase: adventure, naked și custom sportiv.


Nici motocicletele cu motor electric nu vor fi marginalizate, proiectul LiveWire continuă și va cuprinde alte noi exemplare destinate transportului urban, care vor fi ușoare și manevrabile.