Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Harley-Davidson oprește producția motocicletei electrice LiveWire
17 Oct

Harley-Davidson oprește producția motocicletei electrice LiveWire

Publicat de: Motoboom

Din cauza unor probleme descoperite la sistemele de încărcare, cei de la Harley-Davidson au suspendat temporar producția și comercializarea modelului LiveWire. Nu au fost furnizate detalii suplimentare, numai solicitarea adresată clienților de a nu mai încărca motocicletele folosind prizele de la domiciliu, ci numai pe cele de la reprezentanțele Harley.


Informația a apărut inițial în Wall Street Journal, după care producătorul american a confirmat că a întrerupt producția, însă susține că motocicleta este foarte sigură pentru utilizare, numai încărcarea acumulatorilor să nu se mai facă la prizele de la domiciuliu, ci la cele de la concesionarii oficiali. Este, desigur, o dezamăgire pentru proprietarii care locuiesc la distanță de un concesionar sau pentru Ewan McGregor și Charley Boorman ce filmează documentarul “Long Way Up” în America Latină și care au plecat în această nouă aventură cu motocicletele LiveWire.


Vândută în Europa la un preț de 34.200 euro, LiveWire a fost lansată în primăvara acestui an după o lungă perioadă de anunțuri și de teste. E echipată cu un motor electric botezat Revelation, are o putere declarată de 105 cai (78kW) și un cuplu de 116Nm. Acumulatorul de 15,5 kWh asigură o autonomie de 235km.


Sursa: Wall Street Journal