Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Harley-Davidson are noi modele pentru 2018
24 Aug

Harley-Davidson are noi modele pentru 2018

Publicat de: Motoboom

H-D revoluționează nu numai propriile modele, ci schimbă și modul în care se construiesc marile motociclete custom americane. Amortizoarele  “stereo” posterioare vor fi înlocuite cu un clasic monoamortizor central, cadrul va fi mai rigid, iar motoarele îndeplinesc normele Euro4. Beneficiază de aceste schimbări opt noi modele Softail, despre care producătorul spune că vor combina “performanțele de pilotaj” ale seriei Dyna cu inegalabilul aspect al liniei Softail.


Aceste modele de motociclete vor fi echipate cu noile motoare Milwaukee Eight 107 de 1.745 cmc (în unele cazuri și cu motorul 114 de 1.868 cmc), au un cadru mai ușor și mai eficient, derivat din cel care se găsea pe Dyna, dar cu o basculă mai rigidă. Noutatea este monoamortizorul central ascuns vederii, amplasat înclinat chiar sub șa. Furca este de tip “dual bending” ca cea prezentă pe modelele pentru turism ale acestui an, ce ajută la o frânare eficientă.


Conform datelor tehnice prezentate, totate aceste modele de motociclete au trecut printr-o cură de slăbire și sunt mai ușoare, cadrul este mai rigid cu 34%, accelerează mai repede de la 0 la 100km/h și se pot înclina mai mult pe viraje. Dintre variatele exemplare în stil custom, retro sau cruiser, în evidență iese noul Fat Bob cu formele sale impozante ce produc o impresie puternică. Are un far oval amplasat pe orizontală, evacuări de culoarea bronzului, cadru și jante negre și ghidon drept. Deși modern, păstrează aspectul clasic Harley-Davidson prin forma de alună a rezervorului și va rivaliza cu Ducati Diavel.


În 2018, producătorul din Milwaukee va împlini 115 ani, motiv pentru care modelele vor fi îmbrăcate în culori aniversare: o combinație de albastru cu negru pentru gama de lux și albastru mat pentru cele custom. Versiunile aniversare “115” vor avea lângă emblemă și acvila americană.


Cei de la Harley-Davidson au făcut o scurtă prezentare a noilor modele în cursul acestei săptămâni, cu ocazia “dealer convention” de la Los Angeles, unde au participat reprezentanțele din toată lumea. Motocicletele vor fi expuse la salonul EICMA din această toamnă.