Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph Trident - primele zvonuri despre un posibil model electric
22 Mar

Triumph Trident - primele zvonuri despre un posibil model electric

Publicat de: Motoboom

Triumph Motorcycles a înregistrat de curând marca Trident și sunt zvonuri care sugerează că britanicii se pregătesc cu acest pas de epoca electrică. Desigur, numele Trident face parte din istoria firmei și nu ar trebui să fie o surpriză înregistrarea acestei denumiri. Însă presa insulară sugerează că Trident nu va fi doar o motocicletă, ci reprezintă denumirea unei serii întregi de vehicule care vor avea propulsie electrică.


Marca înregistrată Trident depusă de Triumph se referă la “vehicule sportive și utilitare, vehicule side-by-side, motociclete, mopeduri, scutere, tricicluri, biciclete, motociclete electrice, parți componente pentru vehicule”. De multe ori, înregistrarea unui patent arată direcția în care intenționează o fabrică să se îndrepte, așa cum a fost și cazul cu Yamaha Niken.


Precedentul Triumph Trident (sau BSA Rocket 3) a fost o motocicletă avansată, foarte performantă pentru vremea ei, fabricată de Triumph Engineering și Birmingham Small Arms Company (BSA) între 1968 și 1975. S-a vândut sub emblemele Triumph și BSA și – împreună cu modelele cu trei cilindri de la Kawasaki și Honda CB750 – a introdus un nou nivel în ceea ce privește motocicletele pentru stradă, începând astfel era “superbike”.