Favorite Wish List 0 Cosul meu

Gama Ski-Doo 2022 – suspensii semi-active și motoare de 180 cp

heading_title

Ski-Doo a prezentat modelele anului 2022, noutățile fiind concentrate pe manevrabilitate și putere sporită, pentru o distracție maximă în timpul iernii. 

Conducerea snowmobilelor devine o nouă experiență odată cu introducerea sistemului Smart-Shox, suspensia semi-activă ce duce confortul la un alt nivel. De asemenea, au fost introduse două noi motoare Rotax în patru timpi, unul dintre acestea fiind cel mai puternic motor instalat până acum pe un snowmobil Ski-Doo. 

Astfel, legendarul model Ski-Doo Mach Z revine în forma MY22 dotat cu sistemul Smart-Shox și cu noul motor Rotax 900 ACE Turbo R ce scoate 180 de cai putere. “Popularitatea snowmobilelor este în creștere și piloții – de la începători la experți – caută cât mai multă distracție în periada de iarnă ”, spune Annick Lauzon, Director, Global Marketing, Ski-Doo. “Fiorul transmis de pilotarea unui snowmobil este de necontestat și modelele 2022 continuă să ofere cea mai bună experiență posibilă pe zăpadă”.

Suspensia semi-activă Smart-Shox (pe anumite modele) e un pas tehnologic semnificativ, compresia și revenirea ajustându-se automat astfel că manevrabilitatea e optimă în orice condiții. Comportamentul în care răspunde sistemul se modifică în funcție de modul de pilotaj selectat: Comfort, Sport sau Sport+. Noile motore Rotax ACE 900 în patru timpi mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil au setări de putere în funcție de necesități, de 62, 95, 130 sau 180 de cai putere (900 ACE Turbo R). 

“Ski-Doo continuă să ofere în această gamă cel mai bun echilibru între manevrabilitate și putere”, declară Pascal Vincent, Director la Ski-Doo. “Sistemul Smart-Shox este de-a dreptul incredibil. E o tehnologie probată pe vehiculele noastre Can-Am pentru off-road și am avut ocazia să o testez și pe zăpadă. Schimbă regulile jocului în ceea ce privește confortul și agilitatea. Trebuie experimentat pentru a vedea despre ce este vorba!” 

Ski-Doo este un brand BRP (Bombardier Recreational Products Inc.), lider global în industria vehiculelor powersports, cu o prezență pe piață de peste 75 de ani. Deține în portofoliu snowmobilele Ski-Doo și Lynx, jetski-urile Sea-Doo, vehiculele Can-Am, Alumacraft, Manitou, Quintrex, Stacer, bărcile Savage, motoarele Evinrude și Rotax.

La Motoboom puteți comanda snowmobilele Ski-Doo și Lynx, jetski-urile Sea-Doo sau vehiculele Can-Am pentru asfalt și off-road, multe dintre acestea având prețuri promoționale.