Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Gama Off-Road Can-Am 2017
03 Iun

Gama Off-Road Can-Am 2017

Publicat de: Motoboom

Cel mai important producator la nivel mondial din domeniul powersports si-a prezentat noua gama de vehicule off-road pentru 2017. La fel ca in ultimii ani, constructorul canadian vine si in 2017 cu o serie de noutati care vor revolutiona industria powersports, confirmand inca o data pozitia de lider incontestabil in acest domeniu.


BRP a dezvoltat in stransa colaborare cu vanatorii experti, noul Can-Am Defender Mossy Oak Hunting Edition, destinat activitatilor de vanatoare.
Acest model, dezvolta 72 cp, design de camuflaj Mossy Oak Break-Up Country, suport dublu Double Kolpin Stronghold pentru arme, suporturi pentru unelte, rack tip Headache Rack cu sisteme de atasare rapide LinQ, un semi-parbriz, acoperis integral dur, placa de protectie inferioara din aluminiu, bara rezistenta frontala de protectie, jante din aluminiu, plus o bara de iluminare LED.
  

 

Modelele Outlander și Outlander L sunt acum unificate sub numele de Outlander, creand o familie care ofera cei mai multi cai putere din industrie, in fiecare clasa de motoare. ATV-ul Outlander 450 intruneste maximul de performanță din clasa sa, la un preț accesibil. De asemenea, noile Outlander XT 570 și 570 XT Max, sunt cele mai echipate ATV-uri de dimensiuni medii de pe piata.

 

Alte modificari notabile in noul line-up 2017, sunt la ATV-ul Can-Am Renegade X 570 mr, vehicul special construit pentru noroi, si Outlander Mossy Oak Hunting Edition 1000R editia pentru vanatori, cu performante superioare, capacitate si design de camuflaj.

   

Pentru a consolida performanta Can-Am Off-Road in 2017, toate amortizoarele FOX Podium QS3 sunt standard pe noile Can-Am side-by-side si patru modele de ATV-uri Can-Am. In plus, Maverick X mr și Maverick MAX X mr side-by-side împartaseste acum tehnologiile de succes ale CVT cu sistemul Quick Response (QRS). De asemenea, in 2017 toate side-by-side Can-Am Commander și Maverick side-by-side, vin cu bara stabilizatoare fata.