Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Gama Off-Road Can-Am 2016
04 Iun

Gama Off-Road Can-Am 2016

Publicat de: Motoboom

Cel mai important producator la nivel mondial din domeniul powersports si-a prezentat noua gama de vehicule off-road pentru 2016. La fel ca in ultimii ani, constructorul canadian vine si in 2016 cu o serie de noutati care vor revolutiona industria powersports, confirmand inca o data pozitia de lider incontestabil in acest domeniu.


Desi surprizele pregatite de canadieni pentru anul viitor sunt destul de numeroase, cele mai importante dintre acestea sunt: trei motoare Rotax complet noi care vor echipa ATV-urile Can-Am in 2016, noile vehicule speciale Mossy Oak pentru vanatori, versiuni noi pentru modelele X mr pentru noroi si o putere mai mare pentru side-by-side-ul Can-Am Maverick X ds 1000R Turbo.


„BRP isi propune sa ramana liderul mondial din industria powersports si in 2016. Incercam sa oferim clientilor nostri cele mai noi tehnologii din domeniu si cele mai performante vehicule off-road. Suntem siguri ca noile produse BRP vor satisface si cerintele celor mai pretentiosi rideri”, a declarat Anne Balec, vice-presedinte BRP Global Brand, Strategy and Information Systems.


Pentru 2016, inginerii Rotax au optimizat si imbunatatit trei dintre motoarele care echipeaza vehiculele Can-Am. Este vorba despre modelele Rotax 570, 850 si 1000R, care vin cu un plus de putere si cuplu fata de versiunile precedente. Noile motoare Rotax le asigura vehiculelor Can-Am un avantaj major in fata concurentei.


O alta surpriza pregatita de Can-Am pentru anul viitor este noul model Maverick 1000R Turbo, cel mai ieftin side-by-side din domeniu care beneficiaza de un motor turbo supra-alimentat. Astfel, noile versiuni Can-Am Maverick X ds 1000R Turbo si Maverick X rs 1000R Turbo detin suprematia in ceea ce priveste cel mai puternic side-by-side de pe piata. Aceste modele au ridicat stacheta la 131 cp, fiind o combinatie excelenta intre putere si manevrabilitate.


Pe langa update-urile de mai sus in ceea ce priveste noile motorizari, cei de la Can-Am isi extind si gama de vehicule pentru 2016. Astfel, incepand cu anul viitor vor fi disponibile si noile versiuni Mossy Oak Hunting Edition, o gama de vehicule ce cuprinde ATV-uri si UTV-uri proiectate special pentru vanatori, acestea beneficiind de o serie de accesorii pentru vanatoare si de un design special de camuflaj.


La capitolul noutati pentru 2016 mai putem include si versiunea pentru noroi, Can-Am Outlander L X mr 570. Toata gama de ATV-uri Can-Am 2016 va fi disponibila in curand la Motoboom. Zilele viitoare vom reveni cu noutati si culori pentru fiecare model in parte. Vizitati zilnic sectiunea Stiri (http://www.motoboom.ro/stiri) din cadrul site-ului Motoboom pentru a fi la curent cu ultimele noutati din domeniu.