Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Gama Jobe SUP Stand Up Paddle 2016
09 Feb

Gama Jobe SUP Stand Up Paddle 2016

Publicat de: Motoboom

Avand in vedere ca sezonul estival se apropie cu pasi repezi, va prezentam mai jos noua gama de produse Jobe Sports destinate celui mai nou sport nautic, SUP (Stand Up Paddle). Acest sport isi are originile in Hawaii dar s-a raspandit rapid in toata lumea, castigand tot mai multi adepti si in Romania, iar in ultimii ani au aparut chiar si scoli speciale pentru pasionatii de SUP.


Stand Up Paddle sau vaslitul din picioare in traducere directa, poate fi considerat atat un sport nautic derivat din surfing cat si o activitate de recreere si relaxare, putand fi practicat foarte usor de catre oricine pe orice fel de apa, fie ca este vorba de un rau, un lac sau pe mare. SUP-ul este un sport care iti pune in miscare aproape toti muschii corpului, te poate mentine in forma si te poate calma, fiind prezentat ca un remediu excelent la finalul unui program de opt ore de munca.


Unul dintre cei mai mari producatori la nivel mondial de produse pentru SUP, Jobe Sports, a prezentat deja noua gama de produse pentru sezonul 2016. In colectia Jobe SUP 2016 se regasesc toate produsele necesare practicarii acestui sport: placi SUP, vasle pentru SUP, costume neopren, veste de salvare, echipamente complete si diferite accesorii. Placile SUP de la Jobe Sports sunt impartite pe doua categorii: gama Jobe Aero SUP si gama Jobe Bamboo SUP.


Din gama Jobe Aero fac parte placile SUP gonflabile, disponibile in mai multe variante si dimensiuni, in functie de preferintele si nivelul fiecaruia de pregatire. Acestea sunt foarte practice, fiind foarte usor de transportat si depozitat. Placile Stand Up Paddle din gama Jobe Bamboo sunt mai rigide, fiind confectionate dintr-o spuma EPS foarte usoara, invelita cu doua straturi din fibra de sticla si acoperita cu un strat subtire din bambus. Acestea sunt mult mai rezistente, fiind disponibile, de asemenea, in mai multe variante si dimensiuni.


Din colectie Jobe SUP 2016 fac parte atat modele complet noi de placi pentru SUP, precum si design-uri noi pentru modelele existente. Mai mult, in noua colectie regasim si placi SUP mai accesibile in ceea ce priveste pretul, destinate amatorilor de Stand Up Paddle si segmentului casual. Astfel, gama Jobe SUP devine tot mai numeroasa, fiind disponibile modele de placi SUP pentru toate tipurile de utilizatori: profesionisti, amatori, barbati, femei, etc.


Toata gama de produse destinate sporturilor nautice Jobe Sports 2016 va fi disponibila in curand la Motoboom, importator oficial al produselor Jobe in Romania. Mai jos gasiti si catalogul Jobe SUP 2016, precum si doua clipuri de prezentare a acestui sport: