Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Gama de Snowmobile BRP Ski-Doo 2016
07 Sep

Gama de Snowmobile BRP Ski-Doo 2016

Publicat de: Motoboom

Avand in vedere ca sezonul rece se apropie cu pasi repezi si in Romania, va prezentam mai jos principalele noutati ale gamei de snowmobile BRP Ski-Doo 2016.  Cunoscuta deja in toata lumea, compania BRP (Bombardier Recreational Products) este cel mai mare producator din lume de vehicule utilitare si de agrement: ATV-uri, SSV-uri, snowmobile, jetski-uri, etc. Toate aceste produse sunt vandute sub diferite branduri, deja celebre pe tot globul: Can-Am, Sea-Doo, Ski-Doo, Lynx, etc.


Din gama BRP Ski-Doo pentru sezonul de iarna 2016 fac parte snowmobile pentru fiecare rider sau pentru orice stil de condus. In functie de preferinte puteti opta pentru snowmobile utilitare, recreationale, touring, sport, mountain sau crossover. Dupa cum ne-au obisnuit in fiecare an, canadienii au pregatit o serie de noutati si pentru acest sezon, incluzand noi tehnologii, pachete de echipare noi si modele noi de snowmobile.


Cea mai importanta surpriza pregatita de catre cei de la BRP pentru 2016 este, cu siguranta, noul sistem de schiuri reglabile Ski-Doo Pilot TS Adjustable Skis. Fiind primul sistem reglabil de schiuri din industria snowmobilelor, acesta ii permite rider-ului sa-si ajusteze schiurile snowmobilului, in functie de conditiile de drum (tipul de zapada) sau de stilul de condus al fiecarui pilot in parte, imbunatatind considerabil sistemul de directie si controlul snowmobilului. Schiurile reglabile Ski-Doo Pilot TS permit ridicarea sau coborarea barii de uzura (directie) de pe talpa schiului care contribuie la virarea snowmobilului, asigurand in acest fel un control mult mai bun al vehiculului.


Un alt update important pentru 2016 este reprezentat de noua senila de 129 inch (3276,6 mm), disponibila pentru modelele Ski-Doo MXZ cu pachetele de echipare X-RS, X si Blizzard. Potrivit constructorului, noua senila asigura un plus de tractiune, o franare mai eficienta si un control mai bun al snowmobilului pe viraje. Alte noutati pentru snowmobilele Ski-Doo 2016 sunt: echiparea modelelor propulsate de motorul Rotax 1200 4-TEC cu sistemul inteligent de control al acceleratiei iTC, sistemul de suspensie fata RAS 2 pentru modelele Freeride, Summit, Expedition si Grand Touring, imbunatatirea modelelor Renegade Backcountry si extinderea pachetului T3 pentru mai multe modele de snowmobile.


In ceea ce priveste noile versiuni de snowmobile Ski-Doo si pachete de echipare pentru 2016, canadienii ne pun la dispozitie noile modele Ski-Doo Renegade Enduro, Ski-Doo MXZ Blizzard, Ski-Doo Summit Burton si Ski-Doo Expedition Xtreme. Potrivit constructorului, Renegade Enduro este un model inspirat de la motocicletele adventure, fiind cel mai performant din gama Ski-Doo Renegade 2016. Ski-Doo MXZ Blizzard este un snowmobil sport care revine in gama canadienilor dupa o pauza de cativa ani, reprezentant varful gamei Ski-Doo MXZ 2016.


Proiectat in colaborare cu Burton Snowboards, noul Ski-Doo Summit Burton este un snowmobil destinat snowboarderilor si schiorilor fiind echipat cu o serie de accesorii ideale pentru practicantii sporturilor de iarna. Acesta dispune de o grafica speciala, suporturi/portbagaje pentru schiuri sau placi snowboard, sa pentru doua persoane, etc. Ski-Doo Expedition Xtreme este cel mai performant snowmobil utilitar, fiind proiectat pentru a face fata celor mai dificile sarcini si trasee. Toata gama de snowmobile Ski-Doo 2016 va fi disponibila in curand la Motoboom. Pana atunci, puteti vizualiza mai jos un clip video de prezentare a noilor modele si tehnologii BRP Ski-Doo 2016: