Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Foto spion – Yamaha Ténéré 700 surprinsă în Milano
24 Apr

Foto spion – Yamaha Ténéré 700 surprinsă în Milano

Publicat de: Motoboom

Noua motocicleta Yamaha Ténéré 700 surprinsă în Milano


Fanilor genului de motociclete adventure de la Yamaha li s-au lungit urechile de atâta așteptare. În loc să vedem în saloane noua Ténéré 700, un prototip ce pare diferit chiar și de T7 a fost surprins în traficul din Milano. T7 e conceptul ce a fost făcut public in urma cu doi ani cu ocazia Salonului de la Milano, despre care se știe că are motorul de pe MT-07 și constituie baza viitoarei motociclete Ténéré. Bicilindrul în paralel de 689 cmc ce scoate 75 de cai va asigura suficientă distracție atât pe șosea, cât și pe forestiere.


Varianta observată pe străzile milaneze e camuflată total în negru, însă sub această deghizare nu a scăpat ochilor vigilenți ai unui pasionat, care a fotografiat motocicleta cu telefonul. Ceea ce vedem acum nu prea seamănă cu motocicleta Ténéré 700 World Raid, prototipul cu un design agresiv și farul cu patru lumini LED ce și-a făcut apariția luna trecută în Australia, la evenimentul Tenere Tragics Bay to Bush Run 2018. Cu acel prilej, oficialii au anunțat că motocicleta va avea un turneu de promovare în Africa, America și – desigur – Europa, la datele ce vor fi anunțate pe site-ul oficial Yamaha.


Motocicleta Ténéré 700 e încă echipată cu carene, aripă și codiță din fibră de carbon, farul și cockpitul în stil Dakar, evacuarea finală Akrapovič. Ar fi frumos ca varianta de serie să le mențină, dar asta ar însemna anumite costuri pe care nu toți clienții ar fi dispuși să le achite.