Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Ford VR46 by Valentino Rossi
16 Dec

Ford VR46 by Valentino Rossi

Publicat de: Motoboom

Superstarul MotoGP Valentino Rossi isi extinde brand-ul VR46 cu doua noi versiuni de masini Ford, VR46 Transit si VR46 Ranger, fiind construite special pentru pasionatii motorsport.


Productia acestora este limitata la 460 de unitati si reprezinta combinatia perfecta intre sportivitate, lux si utilitate.


VR46 Transit duce brandul Ford la un total alt nivel, combinand caracteristicile unui vehicul utilitar cu caracteristicile unui vehicul de lux. Interiorul acestuia este atent lucrat, cu numeroase elemente limited edition. Scaunele din piele lucrate manual pot fi pliate sau indepartate in functie de capacitatea de pasageri sau de incarcare.


Acesta este disponibil in doua variante de culori si vine echipat standard cu jante pe 18 inch OZ Racing, suspensie Eibach, sistem de iluminat LED, Ford Satellite si camera de marsarier.


VR46 Ranger este un SUV pregatit special de off-road. Cu o reputatie „go anywhere, do anything” noul Ranger este capabil sa faca fata cu usurinta celor mai dificile sarcini, fiind extrem de abil pe orice tip de teren.


Acesta este de asemenea disponibil in doua variante de culoare si dispune de tractiune integrala, diferential blocabil, sistem de navigatie, senzori de parcare, camera marsarier, bena spate si de alte cateva compartimente pentru depozitare, combinand excelent confortul cu utilitatea.


Pentru mai multe detalii vizitati site-ul official www.vr46-cars.com