Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Extreme Black – o nouă schemă grafică pentru Honda CRF250L Rally
24 Mai

Extreme Black – o nouă schemă grafică pentru Honda CRF250L Rally

Publicat de: Motoboom

Cei de la Honda au prezentat o nouă schemă de culoare pentru CRF250L Rally intitulată Extreme Black. “Prezentăm o nouă posibilitate de a alege culorile preferate pentru modelul Honda CRF250L Rally, astfel încât clienții să aibă libertatea nu numai de a merge oriunde cu această motocicletă, ci și de a purta nuanța plăcută. Suntem siguri că reîmprospătarea schemelor grafice, acest design și culorile închise sunt pe placul iubitorilor de aventură cu motocicleta”, spune comunicatul de marketing.


Honda CRF250L Rally e motocicleta ușoară, simplă, eficientă, care consumă puțin, rezistentă, ieftină și care se potrivește oricărui pilot. E un ”dual sport” ce poartă spiritul din Raliul Dakar. Motocicleta se poate folosi cu succes în trei domenii distincte: aventurile din weekend, turism pe distanțe lungi sau naveta zilnică.


Capacitatea cilindrică mică îi ajută pe începători, dar oferă satisfacții și piloților experimentați. Stilul e legat direct de modelul HRC CRF450 participant la raliuri și a fost adaptat pentru a fi folosit de către orice pilot, oriunde. Această motocicletă e alegerea temerarilor care preferă un model adventure ușor, care se poate manevra în orice condiții fără efort. În jurul lumii sau în jurul orașului, CRF250L Rally e bun indiferent dacă suprafața de rulare e asfalt, pământ, nisip sau noroi.


Honda CRF250L Rally costă la MotoBoom 6.490 euro, TVA inclus.