Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
EICMA: Yamaha WR450F 2016
25 Nov

EICMA: Yamaha WR450F 2016

Publicat de: Motoboom

Una dintre cele mai populare motociclete enduro de pe piata trece la o noua generatie in 2016. Yamaha WR 450F a fost refacuta aproape complet pentru anul viitor, japonezii prezentand acest model saptamana trecuta la EICMA Milano. Noua motocicleta este construita pe platforma modelului motocross Yamaha YZ450F, fiind disponibila in doua versiuni: Yamaha WR450F Enduro sau Yamaha WR450F Rally.


Conform constructorului, puterea motorului si cuplul oferit pot fi ajustate in functie de necesitatile si preferintele fiecarui rider, fiind o motocicleta enduro potrivita pentru o gama larga de piloti si competitii sportive, indiferent de nivelul de pregatire al acestora. Yamaha WR 450F 2016 este propulsata de un motor monocilindric in patru timpi cu o capacitate de 450cc, alimentarea acestuia facandu-se prin injectie de combustibil.


Japonezii sustin ca noua Yamaha WR450F este una dintre cele mai avansate si mai performante motociclete enduro de pe piata. Va reamintim ca cei de la Yamaha au lansat anul trecut o noua versiune si pentru fratele mai mic, Yamaha WR250F, astfel ca in 2016 gama enduro Yamaha WR este una foarte competitiva si va atrage, cu siguranta, o multime de fani ai acestui segment de piata.


Spre deosebire de modelul standard Yamaha WR450F Enduro, versiunea imbunatatita Yamaha WR450F Rally beneficiaza de o serie de accesorii si componente premium dezvoltate special pentru competitiile sportive enduro.