Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
EICMA: Kawasaki Versys-X 300
11 Nov

EICMA: Kawasaki Versys-X 300

Publicat de: Motoboom

Incheiem seria “mini-adventure” cu motocicleta Versys-X 300 de la Kawasaki.


Noua motocicleta vine echipata cu un motor cu doi cilindri in paralel de 296 cmc, racit cu lichid, care dezvolta 38 CP, cu norme de reglementare Euro 4.


Sistemul de suspensii este asigurat pe fata de o furca telescopica de 41 mm, iar pe spate de un mono-amortizor Uni-Trak pe gaz. Cu toate ca restul motocicletelor adventure din gama Kawasaki au ambele roti de aceleasi dimensiuni, noul model are roata fata este 19 inchi iar roata spate este de 17 inch.


Kawasaki Versys-X 300 are o greutate de 170 kg la plin, iar inaltimea seii este de 800 mm. Sistemul de franare este asigurat, pe fata, de un disc cu diametrul de 290 mm, actionat de un etrier Nissin cu doua pistonase, iar pe spate de un disc cu diametrul de 220 mm, actionat de un etrier Nissin cu doua pistonase.


Tot la capitolul update-uri mai putem adauga, ambreajul Assist & Slipper, turometru analogic, doua afisaje LCD, modul “ECO”, sistem ABS de la Bosch.


In 2017 noul Versys-X 300 va fi disponibil in doua variante de culoare si anume Candy Lime Green/Metallic Graphite Gray si Metallic Graphite Gray/Flat Ebony.