Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
EICMA: Kawasaki Ninja ZX-10R Winter Test Edition 2016
18 Nov

EICMA: Kawasaki Ninja ZX-10R Winter Test Edition 2016

Publicat de: Motoboom

Desi japonezii de la Kawasaki au prezentat oficial cu cateva zile in urma noua super-motocicleta Kawasaki Ninja ZX-10R, acestia au venit cu alte noutati in aceasta privinta pentru EICMA Milano. Constructorul japonez a expus in cadrul salonului moto, care se desfasoara in aceste zile in Italia, o editie speciala a motocicletei lansate zilele trecute. Denumita Kawasaki Ninja ZX-10R Winter Test Edition, aceasta beneficiaza de un design special si de cateva accesorii suplimentare, imprumutate de la modelul de concurs in cadrul WSBK.


Va reamintim ca cei de la Kawasaki au dominat autoritar acest sezon al Campionatului Mondial de Superbike, reusind sa-si adjudece titlul mondial atat la piloti, prin Jonathan Rea, cat si la constructori, cu cateva etape inainte de final. Astfel, acestia au prezentat inca o editie speciala a motocicletei Ninja ZX-10R inspirata din Superbike, dupa ce zilele trecute au lansat si versiunea Kawasaki Ninja ZX-10R KRT Replica, o replica pentru strada a motocicletei pilotate de Jonathan Rea si Tom Sykes.


Numele noii versiuni, Winter Test Edition, se datoreaza design-ului special al motocicletei, aceasta fiind o replica a modelului folosit de echipa de Superbike in testele din aceasta iarna care prefigureaza sezonul 2016 de WSBK. Kawasaki Ninja ZX-10R Winter Test Edition se diferentiaza prin culoarea negru mat cu detalii pe alb, avand imprimat un fulg de zapada in partea din fata si caracterele japoneze „fuyu” care inseamna „iarna”.


De asemenea, aceasta versiune este echipata cu un sistem de evacuare racing Akrapovic. Conducatorii Kawasaki au declarat ca au avut cereri de mult timp pentru o versiune speciala de iarna a acestei motociclete, iar acest moment a fost perfect pentru a prezenta noua Ninja ZX-10R Winter Test Edition, avand in vedere performantele obtinute in cadrul Campionatului Mondial de Superbike. Noua motocicleta Kawasaki este disponibila la Motoboom, dealer oficial Kawasaki in Romania.


Va reamintim cele mai importante imbunatatiri aduse modelului Kawasaki Ninja ZX-10R 2016: un motor mai performant cu elemente mai usoare din titan si cilindrii reproiectati, valve electronice, un sistem de evacuare din titan, functii electronice noi (IMU Bosch, Traction Control, Launch Control, ABS, Quickshifter, Engine Brake Control, Cornering Management Function, etc.), un cadru revizuit, o furca noua de la Showa, amortizor de directie Ohlins si noul sistem de franare Brembo M50.