Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
EICMA: Honda True Adventure - Africa Twin
06 Ian

EICMA: Honda True Adventure - Africa Twin

Publicat de: Motoboom

Dintre cei mai mari constructori de motociclete din lume, japonezii de la Honda au venit cu cele mai putine noutati in aceasta toamna. Daca la Intermot au prezentat doar o versiune imbunatatita a modelului VFR800X Crossrunner, la EICMA Milano au venit cu doua prototipuri: Honda RC213V-S si Honda True Adventure.


Chiar daca multi specialisti se asteptau sa vada la EICMA noul model adventure Honda Africa Twin, acest lucru nu s-a intamplat. Japonezii au prezentat la Milano doar un prototip denumit Honda True Adventure, care pregateste lansarea noii motociclete adventure. Deocamdata nu stim nici daca numele acesteia va fi intr-adevar Africa Twin sau constructorul va apela la alt nume.


Totusi, dupa prezentarea prototipului True Adventure, Honda a inceput sa publice si o serie de clipuri video care pregatesc lansarea oficiala a noului adventure. Acestea fac referire la succesul inregistrat de primul model Africa Twin la Raliul Dakar din anii `80 -` 90. Modelul True Adventure expus la EICMA este plin de noroi, pentru a nu oferi prea multe detalii despre noua motocicleta Honda.


Se pare ca noua Honda Africa Twin va fi propulsata de un motor cu doi cilindri si o capacitate cilindrica in jurul valorii de 1000cc. Nu se stiu inca performantele acesteia, insa pare a fi o motocicleta orientata mai mult catre off-road, avand in vedere modul de prezentare a prototipului True Adventure. Ramane de vazut cand isi va face aparitia mult asteptata Honda Africa Twin. Pana atunci puteti vedea mai jos primul episod din seria True Adventure care pregateste lansarea oficiala.