Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
EICMA: Aprilia RSV4 R-FW Factory Works 2016
19 Nov

EICMA: Aprilia RSV4 R-FW Factory Works 2016

Publicat de: Motoboom

Daca anul trecut cei de la Aprilia prezentau noile versiuni RSV4 si Tuono V4 1100, starnind un mare interes din partea vizitatorilor, singura noutate a italienilor pentru EICMA Milano 2015 se refera la cateva update pentru super-sportiva lansata in toamna anului trecut, Aprilia RSV4. In plus, constructorul italian a mai prezentat o versiune speciala a acestei motociclete, denumita Factory Works (Aprilia RSV4 R-FW).


Astfel, varianta standard Aprilia RSV4 2016 este echipata cu noul soft V4-MP dezvoltat de Aprilia. Potrivit constructorului, V4-MP este un sistem care permite conectarea smartphone-ului la motocicleta si prin intermediul caruia fiecare pilot isi poate modifica setarile motocicletei dupa preferintele fiecaruia si conditiile de drum. Italienii mai sustin ca suspensia spate a fost imbunatatita, fiind mai eficienta insa fara a preciza alte detalii despre aceasta modificare. La capitolul update-uri pentru 2016 mai putem include un nou design pentru schema grafica Superpole.


Daca considerati ca varianta standard RSV4 nu este destul de focusata pentru pista, atunci italienii va pun la dispozitie noua versiune Aprilia RSV4 R-FW (Factory Works). Aceasta motocicleta este special proiectata pentru pista, mostenind caracteristicile modelelor de concurs in cadrul Campionatului Mondial de Superbike la categoriile Superbike si Superstock. Aprilia RSV4 R-FW beneficiaza de setari speciale ale sasiului, motorului si ale pachetului de electronice pentru a oferi performanta maxima. Datorita acestor setari, versiunea Factory Works poate dezvolta o putere maxima de 230 cp.