Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
EICMA 2017 – Kawasaki H2SX, sport tourer supraalimentat. Din primăvară, la MotoBoom
08 Nov

EICMA 2017 – Kawasaki H2SX, sport tourer supraalimentat. Din primăvară, la MotoBoom

Publicat de: Motoboom

Din primăvară, motocicleta Kawasaki H2SX, sport tourer supraalimentat, la MotoBoom!

Kawasaki tocmai a lansat la Salonul de la Milano modelul H2SX. La trei ani după introducerea senzaționalelor H2 și H2R, e timpul ca cea de-a doua generație de motor supraalimentat intitulat Balanced Supercharged să se găsească și pe o variantă adaptată turismului sportiv.


Cei de la Kawasaki spun că tehnologia Balanced Supercharged a fost dezvoltată de inginerii firmei având drept scop principal folosința în condiții normale, adică pentru uz stradal. Motocicleta are un motorul supraalimentat DOHC de 998 cmc răcit cu lichid are o livrare liniară a puterii în zona turațiilor joase și medii, iar consumul ar fi chiar mai bun decât cel de pe sport-tourerul Z1000SX.


Noua motocicleta Ninja H2SX are un rezervor de 19 litri și vine în două versiuni de echipare: standardul H2SX și H2SX SE. Cea din urmă e mai bine echipată, dispunând de bord cu display color TFT LCD, lumini laterale cu LED ce pornesc automat atunci când motocicleta se înclină pe viraje, quickshifter atât pe urcare cât și pe retrogradare, Kawasaki Launch Control Mode (KLCM), parbriz mai mare și manșoane încălzite.


Sistemele electronice avansate nu lipsesc, printre acestea numărându-se ultima variantă IMU (Inertial Measurement Unit), moduri de pilotaj, pilot automat sau Kawasaki Cornering Management Function. Cadrul de tip trellis derivat din cel de pe H2 a fost redesenat pentru a suporta pe SX greutatea suplimentară dată de pasager, bagaje. Capacitatea maximă de încărcare a lui SX este de 195 kg, cadrul rigid cu ampatament mărit având și o mai bună stabilitate pe viraje la viteze mari.


Kawasaki H2SX va fi disponibil din primăvară în două culori (gri carbon metalizat/ gri mat și verde smarald/negru metalizat) la un preț ce urmează a fi comunicat în curând.