Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Echipamentele SCOTT aniversează 60 de ani. În România – prin MotoBoom
30 Ian

Echipamentele SCOTT aniversează 60 de ani. În România – prin MotoBoom

Publicat de: Motoboom

Echipamentele SCOTT aniverseaza 60 de ani de Inovație, Tehnologie și Design. În România – prin MotoBoom


În 1958, atunci când Ed Scott revoluționa domeniul schiurilor inventând primele bețe de aluminiu, cu siguranță nu anticipa mișcarea care va urma și rezonanța ce o va căpăta numele său. Inginerul agronom din Sun Valley descoperea astfel compromisul perfect între bețele de bambus și cele de oțel, dar punea și bazele unei companii care astăzi, după 60 de ani, vinde peste 10.000 de produse în 84 de țări.


Numele SCOTT a devenit sinonim cu promovarea soluțiilor inovative în diferite discipline sportive și puține sunt companiile din domeniul sportului care au în același timp o istorie atât de bogată în spate și o gamă atât de variată a produselor. În acest an, SCOTT aniverseaza cele șase decenii de Inovație, Tehnologie și Design sub sloganul “Muncim din greu, petrecem la greu!” și lansează produse speciale în serie mică, echipamente in ediții limitate, astfel ca 2018 să fie un an memorabil.


Dacă ești o persoană activă și iubești bicicletele, sporturile de iarnă, alergările sau sporturile cu motor, tot ce tine de motociclete Enduro, Motocross, ATV, SSV Offroad, Snowmobil,  e imposibil să nu găsești în gama de echipamente pentru motor SCOTT, echipamentul care să te încânte. La MotoBoom gasesti toata gama SCOTT, de la căști endure cross, la cizme, mănuși offorad sau strada, pantaloni si tricouri pentru offroad, geci si pantaloni pentru motociclete adventure, protecții corp pentru offroad sau strada,  ochelari cross, si multe alte echipamente la prețuri speciale.


Cei cu experiență spun că „nu există vreme rea, există echipament inadecvat”. Asta înseamnă că nimic nu te poate opri atunci când vrei să faci sport, indiferent dacă acesta e cu motor sau nu, dacă ești echipat corespunzător. Echipamentele SCOTT arată bine, sunt confortabile și oferă protecția necesară.