Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Echipa Honda pentru Raliul Dakar 2015
11 Dec

Echipa Honda pentru Raliul Dakar 2015

Publicat de: Motoboom

Echipele participante la Raliul Dakar incep deja pregatirile pentru editia 2015 a celui mai dur raliu din lume. Constructorul japonez Honda si-a prezentat, cu ocazia etapei de MotoGP de pe circuitul Aragon, echipa care va concura la Dakar 2015. Cinci rideri de top fac parte din noua echipa de fabrica Honda: Joan Barreda (Spania, 31 ani), Paulo Goncalves (Portugalia, 35 ani), Helder Rodrigues (Portugalia, 35 ani), Jeremias Israel (Chile, 33 ani) si Laia Sanz (Spania, 28 ani).


Prima competitie la care va participa noua echipa HRC este Raliul Marocului, vazut ca o etapa pregatitoare pentru cel mai dificil eveniment off-road din lume, Dakar Rally, care incepe pe 4 ianuarie 2015 din Buenos Aires. Joan Barreda, Paulo Goncalves si Helder Rodrigues au participat la mai multe runde de 2014 FIM Cross-Country Rallies.


In acest sezon, Paulo Goncalves  a castigat Abu Dhabi Desert Challenge iar Joan Barreda a castigat Raliul Qatar Sealine. Goncalves este in prezent pe locul al doilea al clasamentului mondial si va fi in cursa pentru titlu in Maroc. Noii veniti in echipa sunt chilianul Jeremias Israel si castigatoarea Dakar, Laia Sanz.


Scopul declarat al celor de la HRC Honda este acela de a castiga Dakar-ul din 2015. Pentru aceasta au pregatit motocicletele timp de 6 luni, facand toate setarile necesare pentru a nu intampina nici un fel de probleme pe dificilul traseu din America de Sud.


Honda CRF 450 Rally este incredibila pe orice tip de teren. Este usor de controlat, de departe cea mai buna motocicleta cu care m-am dat si sunt convins ca m-a ajutat enorm sa castig titlul mondial anul trecut. Daca as putea as lua-o de nevasta” a declarat pilotul Honda, Paulo Goncalves. Mai jos gasiti si un video de prezentare a echipei HRC Honda pentru Raliul Dakar 2015: