Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Ducati XDiavel by Roland Sands Design
16 Aug

Ducati XDiavel by Roland Sands Design

Publicat de: Motoboom

Noul XDiavel si-a facut debutul la Sturgis Motorcycle Rally, cel mai mare raliu de motociclete din SUA. Evenimentul dateaza din 1938 si atrage peste o jumatate de milion de motociclisti din fiecare colt al globului, pentru a sarbatori si a impartasi pasiunea lor.

 

Prezentat in 2016, Ducati XDiavel aduce doua lumi împreuna: Lumea cruiser-ului american de cuplu mare la turatii reduse, confortabil pentru excursii la drum lung si lumea Ducati in stil italian, inginerie rafinata, performanta de neegalat si adrenalina.

 

Aspectul inconfundabil al XDiavel, recentul câștigător al premiului Red Dot Design din 2016, a primit o influenta americana de design, Roland Sands Customizer.

 

Acest concept XDiavel, construit de Roland Sands dispune de un finisaj de top si un design care reflecta personalitatea puternica a celebrului customizer. Cu un corp dintr-o bucata fixat pe cadrul distinctiv  Ducati, roata din fata pe 19 inch pentru un aspect indraznet, si o colecție de piese din aluminiu care ofera un rezultat unic, acest custom XDiavel inca mai pastreaza ADN-ul sau unic Ducati.

 

Roland Sands Design a creat o linie exclusiva de accesorii si componente speciale, prezentate în catalogul Ducati Performance, in prezent disponibile la dealerii Ducati.

 

Motocicleta a fost construita timp de 3 luni, avand un succes imens la lansare.